Stikkord

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

the sky is not the limit

Uten Glorie is going up… the sky is not the limit


Det skjedde i de dager da øya var i ferd med å bli pakket sammen at verden fikk sin tweet nr 4000 fra Uten Glorie. Det i seg selv var ikke allverdens, det var en ganske alminnelig liten tweet. Intetsigende, men likevel slik en yndig liten tweet som representerte så uendelig mye mer. Uten Glorie er en stemme som er kommet for å bli. En stemme fra dypet. En stemme fra de mørkeste av de mørke kroker. Et kvinnelig opprop mot utenomjordiske galakser, på vei opp og frem, båret av sterke mannekropper, rørleggere, en skomaker ved sin lest, import/eksport-mennesker i dresskoffert og med telex, av manboobs og skumlepper, gudeartikler om gudepartikler, middelaldrende gangstawannabe ass-shaking whitetrashalenemødre som drømmer om gjennombruddet som rapper, om tivolibjørner, om grønnere gress og om å hoppe inn i TVn for å leve glade dager i Californication. Av lommekvinnen med luremus, trekant- og firkantsyn, homoerotikk, vanlig erotikk, mye cash og mafiadrømmer, nakendansing i regnet, pumpupparty, poking/pøking(same same), resirkulering, romfolk og kola, reiser til fremmedkulturelle land med mazel tov cocktails, Sweden – the banana republic for kool and the gang bang.

Men ofte snubler Uten Glorie inn i et virrvarr av forviklinger, champisfyll og grøftefyll, legevakt og mannebein uten navn. Og med navn. Njøten, Magdi, Davy. Sorry onkel politi, skal huske Grandisen i ovnen på neste nach. Bare ikke tro det blir bolle i ovnen, lissom.

La oss se realiteten i øynene. Internett er kommet for å bli. Uten Glorie også. Vi kan ikke lenger late som det ikke er noen kjemi mellom oss. Du dilter etter. Leser. Smiler. Elsker.

Boka skrives i disse dager («så jævla patetisk»). Snart kommer nok TV-serien. Lyrikk-cafe. Motekolleksjon med fokus på accessorization.

I all beskjedenhet – jopsidopsi fillifjong! PAAAARTY!!!!! It’s my tweet 4000 crazy birtday party!!!
#denfølelsen #alleskalfå

BTW – 15. august – Official Uten Glorie Day?

celebrating crowd

Reklamer