Stikkord

, , , , , , , , , , , , , , ,

Det er alltid artig å kødde med andre. Spesielt hvis man slipper unna med det. Her er noen tips du kan teste, dersom du skal til et hjem eller en hytte i påsken som ikke er ditt.

Påsken er jo tiden for krim og mysterier. Tradisjonen stammer tilbake til Jesu tid der fariseerene skulle løse mysteriet Jesus. Var han Guds sønn? Hvorfor hadde han kommet ned til oss? Var han jødenes konge? Hva skjedde i hulen, hvem hadde stjelt liket? Og hvorfor manglet det en lysestake i ballsalen? Så dette med mysterier har dype tradisjoner til påsken, derfor spiller vi hverandre nå i dag puss i påsken. Alltid artig med påskespooks.

Min favoritt:
Samle opp hybelkaniner hjemme, legg de strategisk rundtomkring i huset der du er på besøk. Spesielt artig hos renslige mennesker. Pass på å ikke bli avslørt, nekt for alt og aldri fortell – noensinne!

Litt gul saft på doringen. Alternativt kan du bomme med vilje.

Legg pornoblad (finnes de fremdeles nå som internett har kommet for å bli??) litt bortgjemt men likevel synlig, f.eks under en sofapute eller på toalettet.

Mann som har vært på nachspiel og fått barbert bort håret under armene

Mann som har vært på nachspiel og fått barbert bort håret under armene

Bytt ut håndkleet på badet med håndkle du har stjelt på et hotell med hotellogo. Ta også andre gjenstander med som helt tydelig er stjelt og plasser de litt rundtomkring. F.eks. sånn til å sette pølse på fra seven-eleven, serviettholdere, askebeger, veiskilt. osv, osv.

Tulle med fulle folk, spesielt hvis de sover – barbere, tegne i fjeset, ta bilder i rare positurer osv osv.

Brukt kondom alltid artig. (har du ingen brukt? Ta en ren, fyll den med mel og vann.) Legg den på gulvet på soverommet eller på badet. Bak do eller i dusjen.

Send ut hemmelige invitasjoner til helt ukjente mennesker om at det er fest og at det er gratis alkohol. Veldig gøy når det dukker opp fremmede som ingen kjenner.

Prøv å sjekke opp mennene til venninnene dine. Artig med litt konflikter.

Legg speil med striper av potetmel på badet, litt bortgjemt.

Gå inn på soverommet, bytt truse med en du finner i skuffen. Legg din tilbake i skuffen.

Ødelegg noe. Med vilje. Skriv navnet ditt på en vegg.

Snok i skuffer og skap. Bruk det du finner av snusk til å spre rykter. Skap litt skandaler.

Rottegift kan brukes til å drepe kosefisker og små dyr. Garantert skandale, men sørg for å ikke bli oppdaget. Tror det er kriminelt.

Tullering fra andres telefoner. Ring til random mennesker på telefonlisten, si du er glad i dem.

Gå bort til ei jente du aldri har møtt men som du kjenner typen til. Presenter deg som dama til typen hennes, og bli veldig overrasket over at han har flere damer. Forbered deg, ha bilde av barn på telefonen som kan ligne på «faren», lat som dere har barn sammen. Avslør spøken hvis det ser ut til at hun har tenkt å grine. Det kan bli litt kleint, ikke alle som tar denne spøken like sporty.

Kjør i grøfta med vilje så du må få en kjekk bonde til å trekke deg opp med traktoren sin. Ei venninne og jeg gjorde dette på fjellet en gang, måtte trekkes opp av samme bonde to ganger på kort tid. Litt forskjellige steder. Vi gjorde det dessverre ikke med vilje og bonden var ikke kjekk. Men i ettertid har jeg tenkt på at dette var et lurt triks. Vi ble jo kjent med bonden på den måten, for å si det sånn…

Flere tips??

GOD PÅSKE!!!! :-)

Jeg reiser til lettbygde strøk igjen i morgen, så kanskje litt lite bloggings. Vet ikke om biskopen har så mye nett. Vet ikke hva han pleier å surfe på, for å si det sånn… ;-)

Reklamer