Stikkord

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Det er viktig med bransjeerfaring og business-forståelse når man skal ta viktige valg her i livet og velge f.eks. håndtverkere eller andre tjenesteleverandører til hjemmebruk. Tenk synergier…. Her er en liten huskeliste eller tips and trix om du vil, som jeg har opparbeidet meg gjennom et passe langt liv som kvinne.

Valg av rørlegger – inviter de 5 kjekkeste på «audition». Den kjente «rørleggersprekken» bør vurderes og teller med i totalvurderingen. Kjenn din kunde også, like barne leker best, en rørlegger kjennetegnes ved og tiltrekkes av den berømte sprekken. Pimp opp kløften, dyp utrigning, og du får en god pris. Velg leverandør med best kombinasjon av pris og rørlegger.

Valg av snekker – en snekker har flotte muskler på overkroppen – velg en som arbeider i bar overkropp med veltrente muskler og som også lukter behagelig. Husk – det kan hende du har hjemmekontor akkurat denne dagen så du bør kunne velge en leverandør som passer for deg. Husk synergier. Fordi du fortjener det. (Jeg skal ikke gå inn på «top down = buttom up»-strategi nå, kommer inn på det i et senere innlegg)

Valg av gartner – alle har sett frustrerte fruer – her velger vi selvsagt den unge sønnen til noen i nabolaget som trenger en morsfigur i livet.

Andre som har noen tips?? Hvilke regler og strategier bruker dere når dere skal kjøpe tjenester fra profesjonelle menn?

Reklamer